Ügyfélszolgálat - akciosterko@gmail.com

Telefonos ügyfélszolgálatunk nagyon leterhelt, ha nem érnek el minket telefonon kérem írjanak emailt! 

TOP termékek

Látogató számláló

0
5
9
8
6
9
1

Ügyfélszolgálat: 0670-602 1518 / Hétfő - Péntek 8.00 -16.00 /  akciosterko@gmail.com

Kedves meglévő és leendő ügyfeleink: Sajnos a kiszállításaink nagyon betorlódtak. Türelmüket és együttműködésüket kérjük, a kiszállítások szervezése folyamatos. Szállítási időponttal kapcsolatban minden esetben kérje ügyfélszolgálatunk segítségét.  

Fontos tudnivalók

Kedves meglévő és leendő ügyefelink!

Pár pontba szedve szeretnénk önökkel nagyon fontos információkat megoszatni!

 

1. Kivitelezés szervezése

Szépen kérjük önöket, amíg nem kapnak biztos szállítási időpontot tőlünk, ne hívják a munkaterületre a kivitelezőt. Nem tudunk felelősséget válllalni, ha valaki úgy kezdi meg a kivitelezést, hogy a szállítási időpont nincs visszaigazolva. 

 

2. Kiszállítások 

10 éve árulunk térkövet. Közel 8000 ügyfelet szolgáltunk ki az elmúlt években. Átéltünk egy pandémiát de nem voltunk felkészülve arra, ami ebben az évben az építipari piacon kialakult. Nem hárítjuk át a felelősséget senkire, de mi is emeberekből vagyunk, hibázhatunk, tévedhetünk! Ebből adódóan a kiszállításaink feltorlódtak. Dolgozunk a megoldáson, a kiszállítások folyamatosak, azon dolgozunk, hogy minél hamarabb utól érjük magunkat. 

 

3. Internetes jelenlét

Sajnos szembesülnünk kellett az elmúlt hetekben az interenetes csalások veszélyével. Természetesen mi is hallottuk milyen visszaélések vannak az interneten , de mi eddig személyesen nem tapasztaltuk meg , hogyan is működik ez. 4 héttel ezelőtt azt vettük észre , hogy csalók a mi nevünkben árulnak térköveket különböző hirdetési oldalakon. Közel 38 ilyen hirdetést találtunk. Természetesen a szükséges rendőrségi feljelentést megtettük, és ezekhez a visszaélésekhez semmi közünk nincs. Ha bárki ilyet tapasztalt ,azonnal vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy az illetékes hatóságok felé jelenteni tudjuk. 

 

4. Visszautalások, raklapváltások 

A jelenlegi gazdasági helyeztben előfordulhat, hogy egy számla fizetési határidejét nem tudjuk betartani, de ez nem jelenti azt, hogy mi nem szeretnék, vagy nem akarjuk a számla összegét visszautalni. Az utalások folyamatosak! Kérjük ha lejárt számlája van, mindenképpen jelezze ügyfélszolgálatunk felé, mindenben segítségére leszünk! 

 

Bizalmukat köszönjük! 

akciosterko.hu